Overnachting aan de rand van de Veluwe

Zoek je een overnachting aan de rand van de Veluwe? Dat kan prima via een verblijf in 1 van onze appartementen. Deze zijn gelegen in het buitengebied van Eerbeek. Ze zijn ook voorzien van alle gemakken! Vanuit onze locatie kun je de Veluwe prima verkennen per fiets maar ook auto.

Neem een kijkje op onze website voor een overnachting aan de rand van de Veluwe. De website geeft je meer informatie en prijzen.

Meer over de Veluwe

Het Nationaal Park Veluwezoom telt ruim 5.000 hectare en is onderdeel van de Veluwe. Dit is een groot aaneengesloten natuurgebied. Je vindt hier ook haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kenmerkend voor Veluwezoom is het daarnaast reliëf. Nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank bijvoorbeeld kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken.

In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five met edelherten en wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. Ze zitten in de zandverstuivingen, maar ook in het kreupelhout of in de dikke bossen en langs heidevelden. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je. Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots en knusse Hanzesteden.